Vi kan allt om skorstensreparationer

posted in: Okategoriserade | 0

Att kunna så mycket om skorstenar som vi kan tar lång tid. Man kan säga att man aldrig blir fullärd det tar ca 10 år för att behärska konsten glidgjutning  rörsättning och mycket mycket annat. man skulle kunna skriva en bok om ämnet  det är viktigaste är att kunna ha 6 sinnet känslan för att någonting är på tok. Många hus byter ägare många nya ägare har olika idéer om hur dom vill ha saker och ting . Detta är också tids-relaterat ex.på 80talet under oljekrisen stängde man allt vad ventilation hette plastfärger och annat otyg.

Jag har jobbat med detta yrke sedan 1975 hos min farfar Henning Lindberg som var pionjär i branschen därefter min far Lennart Lindberg och sen  jag Tommy Lindberg .

Och nu mina grabbar  Vincent och Erik Ola  Simon med flera som vill lära sig yrket. Många äro kallade men fallit av på vägen, det är ett tungt skitigt jobb med stora risker men vi älskar det. Det är ofta problem och man måste tänka till både en och 2 gånger vilket är stimulerande . Se alltid till att få goda referenser och att allt arbete besiktigas av en fristående  besiktningsman som inte tillhör bolaget. hoppas ni blivit lite klokare . Med vänlig hälsning   Tommy Lindberg Wigardt

Leave a Reply