Vi kan allt om skorstensreparationer

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Att lära sig så mycket om skorstenar som vi kan, tar lång tid. Man kan säga att man aldrig blir fullärd och det tar ca. 10 år för att lära sig behärska konsten glidgjutning, rörsättning och mycket mycket annat. Man skulle kunna skriva en bok om ämnet och det viktigaste är att ha sjätte sinnet känslan för att någonting är på tok. Många hus byter ägare och många nya ägare har olika idéer om hur de vill ha saker och ting. Detta är också tidsrelaterat och exempelvis på 80-talet under oljekrisen så stängde man allt vad ventilation hette, använde plastfärger och annat otyg.

Jag har jobbat med detta yrke sedan 1975 hos min farfar Henning Lindberg som var pionjär i branschen och därefter hos min far Lennart Lindberg för att slutligen fortsätta i egen regi.

Och nu med mina grabbar, Vincent, Erik, Ola, Simon med flera som vill lära sig yrket. Många äro kallade men har fallit av på vägen, det är ett tungt skitigt jobb med stora risker men vi älskar det. Det är ofta problem och man måste tänka till både en och 2 gånger vilket är stimulerande. Se alltid till att få goda referenser och att allt arbete besiktigas av en fristående besiktningsman som inte tillhör bolaget. Hoppas ni blivit lite klokare. Med vänlig hälsning Tommy Lindberg Wigardt

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Liknande inlägg